edroga.pl - portal drogowy

Poniedziałek
21 Maj
2012
Wielkość czcionki
  • Powiększ czcionkę
  • Standardowa wielkość czcionki
  • Zmniejsz czcionkę
Forum Forum drogowe Dyskusja ogólna Drogowcy/Traffic Eng w Anglii

Drogowcy/Traffic Eng w Anglii

Moderatorzy: moderator, redakcja

Drogowcy/Traffic Eng w Anglii

Postautor: Piotres » 19 maja 2011 14:20

Witam wszystkich.
Jak w temacie. Jest tu ktos na Forum pracujacy na Wyspach?
Pozdrawiam
Piotres
Zarejestrowany użytkownik

Re: Drogowcy/Traffic Eng w Anglii

Postautor: lomerk2 » 20 maja 2011 13:12

No jest... a co? :)
lomerk2
Gość

Postautor: Gość » 20 maja 2011 14:21

Traffic Engineering / Transport Planning & Masterplanning / Transport Modelling (microsimulations and meso scopic models) - to moja dziedzina od kilku lat

Co kolegę w tym temacie interesuje??
Gość
Gość

Postautor: Erica » 24 maja 2011 08:40

Jest jest, ale utknela w public sector gdzie niewiele sie dzieje lol
Na wykonawstwo bym sie przerzucila ale tez zastoj na razie
Pozdrawiam
Erica
Gość

Postautor: Morgan » 26 maja 2011 09:13

Witam, no właśnie jak z tym zastojem w branży w Anglii?? Mija czy jeszcze trzeba poczekać na lepsze czasy? Próbowałem tam znaleźć pracę w drogach na początku 2010 roku ale zaliczyłem porażkę... Teraz działam w Polsce i czekam aż może sytuacja się poprawi, poradźcie kiedy to może nastąpić??

dzięki z góry
Morgan
Gość

Postautor: GOSC » 07 cze 2011 20:39

Morgan pisze:Witam, no właśnie jak z tym zastojem w branży w Anglii?? Mija czy jeszcze trzeba poczekać na lepsze czasy? Próbowałem tam znaleźć pracę w drogach na początku 2010 roku ale zaliczyłem porażkę... Teraz działam w Polsce i czekam aż może sytuacja się poprawi, poradźcie kiedy to może nastąpić??

dzięki z góry

Witam,
Osobiscie radze Ci poczekac bo naprawde nie jest tu teraz za wesolo. Pracuje w jednym z londynskich borough i w ciagu ostatnich paru miesiecy pozbyli sie okolo 20 osob ( z samej sekcji Highways and Transport). NIedawno zaczaili ze jednak potrzebuja jednej osoby na stanowisko CAD/Assistant Engineer bo nie moglismy sie wyrobic. Naplynelo strasznie duzo aplikacji a najgorsze bylo to, ze wiekszosc byly to osoby z wieloletnim doswiadczeniem, chartered engineers etc.
Nie szukalem jeszcze innej pracy tutaj chociaz ta tutaj jest strasznie nudna po ostatnich cieciach w budzecie, ale musi byc naprawde zle na rynku pracy jezeli tacy ludzie aplikuja o prace ponizej swoich kwalifikacji.

Pozdro

Kris
GOSC
Gość

Postautor: karol.kania » 08 cze 2011 08:29

Dzięki za odpowiedź chociaż nie pocieszyłeś mnie za bardzo :/. W takim razie trzeba czekać ... Pozdrowienia
karol.kania
Zarejestrowany użytkownik

Wróć do Dyskusja ogólna